Happy Hugo

Happy Hugo blev fort en mycket uppskattad spelaktör i Portugal och Frankrike och sökte sig sedan försiktigt in på den tuffa svenska spelmarknaden. Inledningsvis var spelutbudet i förhållande till konkurrenterna väldigt tunt men har nu vuxit till sig. Från att erbjuda en spelkatalog med strax över 200 titlar finns idag mer än tre gånger så stort utbud och du hittar alla stora spelutvecklare man kan förvänta sig.

På detta nätcasino får du bekanta dig med Hugo, en glad liten orange robot som är din värd hos Happy Hugo. Just nu erbjuder Hugo alla nya spelare som öppnar ett spelkonto en insättningsbonus på 200 % upp till 2000 kr. Allt som krävs för att ta del av bonusen är att man sätter in 200 kr eller mer. Det absolut bästa med bonusarna hos Happy Hugo är att de är omsättningsfria. Det betyder att allt du vinner när du spelar för dina bonuspengar är ditt och blir tillgängligt för uttag. Även om free spins inte ingår i detta välkomsterbjudande så är den generella regeln hos Happy Hugo att även vinster från free spins är befriade från krav på omsättning.

Men det är inte bara vid din första insättning som Hugo kommer att uppvakta dig. Beroende på insättningsbelopp finns upp till 30 % i bonus att utnyttja på alla framtida insättningar du gör. Inte heller dessa bonuspengar kommer att omfattas av krav på omsättning utan det är bara att spela och ta åt sig av sina vinster. Observera att alla bonuspengar har en giltighetstid på 30 dagar efter att de har aktiverats och har man inte använt de innan tiden är slut går bonuspengarna förlorade.

En annan sak att tänka på är att alla uttag man gör från Happy Hugo kommer betalas ut i Euro varför det kan förekomma valutakursskillnader mellan olika tidpunkter. Även din banks växlingskurs kan påverka summan du får in på ditt konto.